Kategori Engagera dig, Nyheter

Vi söker välvässade pennor

Svenska Covidföreningen skriver debattartiklar, rapporter och texter till informationsmaterial och sociala medie-inlägg. Vi har också flera kampanjidéer men saknar krafter för själva genomförandet. Gillar du att rama in budskap? Brinner du för att ge patienter en röst? Har du idéer som hjälper oss att lyfta vårdfrågor och forskningsresultat på ett spännande sätt? Bara fantasin (och symtomen) sätter gränser. Du kommer att arbeta i nära dialog med styrelsen och andra aktiva medlemmar. Grafisk profil och designers finns. Uppgifterna kan bland annat bestå av att:

  • Delta i arbetet med en kampanj i samband med Long Covid Awareness Month i mars
  • Skriva debattartiklar
  • Formulera texter till hemsidan
  • Plocka ut budskap ur längre texter och anpassa dem till föreningens kanaler

Låter det intressant?

Att vara engagerad i föreningen

Det finns en stor förståelse för att man har bättre och sämre perioder och att man inte kan prestera som när man var frisk, men trots allt har vi lyckats åstadkomma en hel del tillsammans! Vi tror på ett öppet och prestigelöst klimat där vi visar förståelse för varandras sjukdom, samtidigt som vi är tydliga med vad vi orkar eller inte orkar. Vi arbetar ofta i projektgrupper och kör man fast finns det alltid någon att bolla med.

Eftersom vi är en helt digital förening behöver du ha grundläggande tekniska kunskaper och kunna sätta dig in i de program vi arbetar i.

Du behöver inte vara publik med ditt engagemang.

Alla engagemang är ideella. 

Fler nyheter