Bli medlem

Vi är tacksamma att du vill bli medlem i Svenska Covidföreningen. Du kan välja om du vill betala en medlemsavgift eller inte. Den eventuella avgiften betalas med kort eller via Swish: 1232178135.

• Om du väljer att bli medlem utan medlemsavgift, välj “Bli medlem utan frivillig medlemsavgift – 0,00 kr.” nedan.
  • Om du väljer att bli medlem och betala via swish, välj “Bli medlem utan frivillig medlemsavgift – 0,00 kr.” och betala sedan in via vårt swishnummer 1232178135. Du får också ett mail med swishnumret.
  • Om du väljer att bli medlem och betala med kort, välj ”Bli medlem och betala medlemsavgift – 100,00 kr” nedan. Du kommer få ett e-postkvitto.

Om du inte har fått något e-postkvitto inom några timmar så kan något ha blivit fel i din anmälan. Kontakta oss då på info@covidforeningen.se